Wie zijn wij

Prolution is een unieke, flexibele, oplossingsgerichte leverancier van elektronica, mechanica en totaalproducten, met oog en aandacht voor de behoeften van u als klant. Vanzelfsprekend leveren wij halffabricaten, zoals PCBA’s, bekabeling en behuizingen. Maar wij gaan een stap verder: zo richten wij ons niet alleen op de productie, maar ook op het verbeteren van uw product. 

Vanuit onze vestiging in Nederland richt Prolution zich op de beheersing van alle processen, van produceerbaarheid tot productieproces. Prolution draagt hiervoor zorg met als doel de productie van hoogstaande, industriële producten met een unieke en professionele uitstraling.

Wat doen we?

Prolution is een leverancier van elektronica, mechanica en totaalproducten. U kunt dan denken aan het leveren van halffabricaten, zoals PCBA’s, bekabeling en behuizingen, maar we richten ons ook op functionele eindproducten met een exclusieve uitstraling, desgewenst met bijbehorende verpakking. 

Prolution is creatief in het bedenken van oplossingen en helpt graag mee aan de ontwikkeling en uitontwikkeling van uw product. Samen met u maken we dan ook de vertaalslag van concept naar totaalproduct. Hierbij houden we uiteraard rekening met raakvlakken tussen elektronica en mechanica en met de wensen van de klant. Prolution kan ondersteunen bij de ontwikkeling en het productierijp maken van uw product. Tevens verzorgen wij de inkoop en productie.

Waarom Prolution?

Prolution heeft een unieke aanpak, zeker als het gaat over de integratie van PCBA’s en hun behuizingen. Als u voor Prolution kiest, kiest u niet alleen voor kwaliteit, korte communicatielijnen en een voordelige en snelle productie van uw product, maar ook voor een innovatieve partner die graag meedenkt over manieren om uw product te verbeteren en uw product zo naar een hoger niveau te tillen. Waar u open staat voor verbeteringen, levert Prolution meer voor minder!


Voor vragen neemt u gerust contact met ons op via +31(0)528 340502 (ook via WhatsApp beschikbaar) of stuurt u een e-mail naar info@prolution.nl.

× Hoe kan ik je helpen?