Engineering

Prolution kan ook het complete eindproduct voor u produceren. Door de jarenlange ervaring in deze branche van onze medewerkers, zijn wij in de gelegenheid u compleet te ontzorgen. Maar hoe pakken wij dit aan?

Wij zien onszelf als project regisseur: u heeft een idee of een product dat verder uitontwikkeld moet worden. De regie van deze product uitontwikkeling kan volledig bij ons worden neergelegd. We houden de communicatielijnen kort en duidelijk, zodat u zeer nauw betrokken bent bij het proces, maar niet de diverse contacten met leveranciers, inkopers, etc. hoeft af te handelen.

Hierbij stellen wij ons altijd een aantal vragen die van belang zijn:

  1. Wat is precies uw behoefte?
  2. Hoe is deze behoefte ontstaan?
  3. Wat zijn de problemen waar u tegen aan loopt?
  4. Welke oplossingen kunnen wij voor u bedenken?
  5. Hoe gaan we dit verder uitwerken, zodat het product voldoet aan uw behoefte?
  6. Wat is uiteindelijk het gewenste resultaat en hoe zijn we gezamenlijk tot dit resultaat gekomen?
Rendering
Rendering + eindproduct + prototype
Eindproduct

Gedurende het gehele proces is er een nauwe samenwerking met onze klant. U bepaalt dus ook zelf hoeveel van de regie u zelf in handen wilt houden. Wilt u meer weten over dit proces? Neem contact op met een van onze collega’s, zodat we gezamenlijk kunnen kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Neem gerust contact met ons op via (+31)0528-350502 of via e-mail info@prolution.nl

Product evaluatie

Voor vragen neemt u gerust contact met ons op via +31(0)528 340502 (ook via WhatsApp beschikbaar) of stuurt u een e-mail naar info@prolution.nl.


× Hoe kan ik je helpen?