Totaaloplossingen

One-stop-shop

Wij kunnen naar wens een volledig verkoopklaar en bruikbaar product leveren.

Koelsysteem voor medische toepassingen

Prolution denkt graag met u mee! Naast de productie van halffabricaten, zoals PCBA’s, bekabeling en behuizing, gaan wij een stap verder en verzorgen wij, indien gewenst, ook de productie van uw eindproduct. Ook denken wij graag met u mee om tot verbetering van uw eindproduct te komen.

Haptic Dongle

Changeble battery charger

Prolution kan ook het complete eindproduct voor u produceren. Door de jarenlange ervaring in deze branche van onze medewerkers, zijn wij in de gelegenheid u compleet te ontzorgen. Maar hoe pakken wij dit aan?

Wij zien onszelf als project regisseur: u heeft een idee of een product dat verder uitontwikkeld moet worden. De regie van deze product uitontwikkeling kan volledig bij ons worden neergelegd. We houden de communicatielijnen kort en duidelijk, zodat u zeer nauw betrokken bent bij het proces, maar niet de diverse contacten met leveranciers, inkopers, etc. hoeft af te handelen.

  1. Wat is precies uw behoefte?
  2. Hoe is deze behoefte ontstaan?
  3. Wat zijn de problemen waar u tegen aan loopt?
  4. Welke oplossingen kunnen wij voor u bedenken?
  5. Hoe gaan we dit verder uitwerken, zodat het product voldoet aan uw behoefte?
  6. Wat is uiteindelijk het gewenste resultaat en hoe zijn we gezamenlijk tot dit resultaat gekomen?
Volledig traceble en met app bedienbaar slot.

Door een vakkundige combinatie van mechanica en elektronica, kunnen we goede producten leveren met een unieke look. Naast het product zelf, kunnen wij ook het installatiemateriaal, de membraamfolies, de handleiding en de verpakking voor u produceren. Dat is wel zo efficiënt en overzichtelijk! Ook besteden wij uiteraard graag aandacht aan de IP classificatie van uw product en denken wij graag mee om uw product IP44, IP67 of IP69K te maken.

In onze portfolio laten we een aantal producten zien waar Prolution een rol van betekenis in heeft gespeeld.


Voor vragen neemt u gerust contact met ons op via +31(0)528 340502 (ook via WhatsApp beschikbaar) of stuurt u een e-mail naar info@prolution.nl.

× Hoe kan ik je helpen?