Elektronica

Prolution levert PCBA’s voor uiteenlopende producten, in elk gewenst volume. Wij kunnen vrijwel elke type print assembleren, van de meest eenvoudige tot de meest complexe PCBA’s. Hiervoor gebruiken wij geavanceerde machines voor de verwerking van zogeheten SMD’s. Er worden verschillende technieken gebruikt voor het maken van de PCBA’s: SMT (Surface Mount Technologie) en THT (Through Hole Technology). Om tot kwalitatief goede leveringen te komen, maken wij voor de inspectie gebruik van AOI systemen en indien nodig kunnen wij gebruik maken van X-ray. Voor het functioneel testen van producten bieden wij de mogelijkheid tot klantspecifieke testapparatuur met behulp van testfixtures.

De PCBA’s zijn in principe allen loodvrij, maar indien gewenst kunnen we ook loodhoudende PCBA’s produceren en leveren voor de marktsegmenten waar dit nog is toegestaan. In onze portfolio vindt u voorbeelden van de diverse PCBA’s die Prolution op dit moment produceert. Onderstaand gaan we in op de diverse technieken die wij gebruiken en de processen die daar bij horen.

Surface Mount Technology

Surface Mount Technology is een technologie om SMD componenten te plaatsen op de bare boards, variërend van 0102 t/m BGA’s. Prolution verwerkt de SMD componenten zowel middels het reflow proces, enkel- en dubbelzijdig, als door te lijmen en vervolgens golf solderen. Alle processtappen worden volledig automatisch uitgevoerd. Prolution maakt hierbij gebruik van de nieuwste high-end productielijnen.

Through Hole Technology

Naast SMD technologie verwerkt Prolution ook Through Hole componenten. Deze componenten worden, afgestemd op de behoefte, met de grootste precisie handmatig verwerkt, zowel met selectief solderen als golf solderen.

SMD productiestraat

Prolution maakt gebruik van high-end productielijnen, verspreidt over meerdere locaties. Op deze locaties kan elke vorm van complexiteit worden verwerkt zonder een restrictie aan capaciteit. De productie wordt ingedeeld op behoefte van het product en het volume en krijgt zodoende exact de aandacht die het nodig heeft.

Optische controle
Inspectie apparatuur

Alle door Prolution geproduceerde producten worden visueel geïnspecteerd middels o.a. AOI systemen en/of X-ray. Waar mogelijk worden de producten functioneel getest. Functionele testen kunnen worden uitgevoerd op de door de klant aangeleverde testsystemen of door Prolution geproduceerde systemen.

Verder bieden wij de mogelijkheden om geproduceerde printen te voorzien van coating, welke wordt aangebracht in een professionele volautomatische lakstraat.

Voor vragen neemt u gerust contact met ons op via +31(0)528 340502 (ook via WhatsApp beschikbaar) of stuurt u een e-mail naar info@prolution.nl.

× Hoe kan ik je helpen?