Over Prolution

Advisering en engineering

Wij helpen u graag met het verbeteren en optimaliseren van uw product of het volledig ontwikkelen van een volledig nieuw product. Alles in overleg met u als klant om tot een goed produceerbaar product te komen. 

Inkoop

Onze inkoopafdeling is verantwoordelijk voor de inkoop van de componenten welke nodig zijn voor de assemblage van de PCBA’s. Deze componenten worden geselecteerd na aanleiding van de BOM (Bill of Material) van de klant. Tevens wordt deze BOM-lijst omgezet naar een stuklijst in ons ERP systeem zodat wij dit koppelen aan onze voorraad en dus voorraad gestuurd inkopen. 

Productie

De productie van verschillende producten vindt plaats in Oost-Europa en/of Azië. De planning hiervoor wordt aangestuurd vanuit onze inkoop afdeling. 

Solderwave Machine

Kwaliteit

Prolution gaat voor het leveren van kwaliteit en daarom is onze afdeling kwaliteit zeer belangrijk. PCBA’s worden grondig geïnspecteerd en bij goedkeuring verzonden naar de klant. 

Kwaliteitscontrole

Warehouse

Met 500 m2 hebben wij voldoende ruimte om uw producten op te slaan, klaar voor afroep om verzonden te worden naar u als klant. 

Warehouse

Voor vragen neemt u gerust contact met ons op via +31(0)528 340502 (ook via WhatsApp beschikbaar) of stuurt u een e-mail naar info@prolution.nl.

× Hoe kan ik je helpen?